Blogin päivittäminen on jäänyt vähemmälle. Ja on siihen aivan selkeä syynsä, häpeä. Sisälläni asustava safkaholisti sai vallan ja putki hirtti päälle ja pahasti…

Jotkut väittävät, että itsekurin puute johtuu ainoastaan siitä, ettei ihminen tiedä mitä oikeasti haluaa. Mikäli on itsensä kanssa ristiriidassa, ei ole myöskään helppoa pitää päätöksiä. Minä kuitenkin uskon, että harva lihava haluaa olla lihava. Tietenkin on olemassa ihmisiä, jotka kantavat kilonsa häpeilemättä ja ovat pystyneet rakentamaan minäkuvansa lihavuuden ympärille (valitettavasti minä en kuulu heihin). Ylipainon ongelmat eivät kuitenkaan ole ainoastaan esteettiset ja psykososiaaliset vaan oikeasti terveydelliset.

...Mässäilystäni johtuvan morkkiksen takia päätin turvautua WLCD dieettiin. Tiedänhän minä ettei tänään aloittamani Allevo-kuuri ole oikotie onneen, mutta se on ainut tapa saada itseni ruotuun. Haluan irtioton ruoasta. Silläkin uhalla, että sen kieltäminen/sivuun työntäminen todennäköisesti vain siirtää oikeaa ongelmaa.